tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tiedonhankintaa - ja probleemaa

Heippa!
Muutama ihan nättikin kesäpäivä on eksynyt matkallaan ja saapunut Suomeen saakka.

Riittämätön jatkui tänään viidellä liuskalla. Nyt ei ollut enää lainkaan niin kankeaa, vaan sujui itse asiassa aika sutjakasti. 

Jouduin kyllä taas vähän Googlailemaan, enkä edelleenkään löytänyt vastauksia kaikkiin haluamiini kysymyksiin. Miksi kaikesta laittomasta on niin vaikea löytää tietoa? Damn. Yritän hyödyntää äitiäni tässä, jos hän vaikka pääsisi käsiksi joihinkin salaisiin opuksiin työnsä puolesta. En "valitettavasti" myöskään tunne ketään, jolla olisi kokemusta tästä aiheesta. Mutten tahtoisi hylätä tätä systeemiä, sillä se on aika herkullinen. Täytyisi varmaan vaan eksyä vahingossa joillekin pimeille sivustoille...

Mutta tosiaan, mukavasti sujui muuten. Sivuhahmot törmäilivät taas toisiinsa emotionaalisesti ja suhteita alkaa muodostua. Liuskoja on kasassa nyt hieman päälle 60, muttei mennä varmaan vielä kunnolla puolivälissäkään. Villin veikkauksen voisin heittää, että tämä saattaisi olla pikkuisen pidempi kuin Addiktio - toisaalta sitä on vaikea arvioida kunnolla vielä tässä vaiheessa (ja miksi pitäisikään?), kun en tiedä, kuinka paljon tilaa mikäkin käänne loppujen lopuksi vie.

Tein myös pikkiriikkisen aikahypyn, noin parin viikon mittaisen. Mielestäni ihan perusteltua tässä kohtaa, että päästään vähän eteenpäin - en halua luvuista kuitenkaan itseään toistavia kokonaisuuksia toistensa perään. Ja ongelmiakaan ei pitäisi syntyä, tämä saattaa jopa vain lisätä draamaa. Mutta pitää katsella, kuinka pelittää. Mistään monesta kuukaudesta ei kuitenkaan ole kysymys, joten olettaisin, ettei aiheuta kauhean suuria ongelmia tosiaan.

Mitä mieltä te olette pienistä - tai miksei suuremmistakin - aikahypyistä teksteissä (jos takaumia ei lasketa)? Toimivatko teidän mielestänne? Oletteko kenties törmänneet jo painetuissa teoksissa hyppyihin, jotka eivät toimi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti