tiistai 14. heinäkuuta 2015

Pikkuhiljaa... (Addiktio)

Moi!
Kahvi - onko se sittenkin salaista inspiraatiojuomaa?

Tänään tosiaan - tai oikeammin eilen - puuhailin taas Addiktion parissa. Niitä pieniä korjauksia, edelleen. Lisäsin yhteen lukuun hippusen toimintaa ja toistakin lukua pienesti laajensin. Nämä onnistuivat mielestäni ihan mukavasti. 

Yksi asia, jota mietin, on eräs lasten käyttämä termi käsikirjoituksessani. Siis repliikin sisällä. Se palasi mieleeni jostain tuolta sumuisesta menneisyydestä - palasin pikkiriikkiseksi hetkeksi aikaan, jolloin olin alle kouluikäinen. Meillä oli nimittäin hauska termi kaverini kanssa alkoholisteille. En vain tiedä, onko se tarpeeksi ymmärrettävä. Täytyypi pohtia.

Sain myös tuotua sitä uutta pienesti lukuun, jota laajensin. Sitten kuitenkin. Tämäkin ajatus loksahti paikoilleen tässä hääräillessä. On se kahvi sitten ihmeellinen juttu. Ehkä alitajuisesti tiesin tämänkin, kun pienen kahvikupin itseeni tatuoin - syy oli tosin hieman eri, mutta miksei näinkin. Inspiraatiojuomana.

Kaikki listassa olleet korjaukset on nyt tehty. Suurimpaan osaan olen tyytyväinen, mutta parin kohdalla täytyy vielä miettiä uudestaan. Luulenpa, että se on taas läpiluvun paikka. En usko, että läpiluku vie tällä kertaa yhtä kauan aikaa, käsikirjoitushan on muutaman asteen paremmassa kunnossa - jälleen kerran. Mutta toki haluan olla itse tyytyväinen kaikkeen, mitä olen siihen suoltanut, joten sikäli on oltava tarkkana. Tällä kertaa jokaista lausetta ei välttämättä tarvitse pohtia samalla tavalla, mutta saattaa olla, että jossain kohti vielä hiomisvaraa löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti