tiistai 25. elokuuta 2015

Kässärinäyte (Riittämätön) + uusi Oriveden kurssi!

Moikka!

Anteeksi huonolaatuinen käsisnäyte. 
Nappasin Instagramiin vaan jostain kohti, mitä olin vähän aikaa sitten kirjoittanut.

Joo. Riittämätön kasvoi eilenkin lähes kymmenellä liuskalla. Nyt on tosiaan draivi päällä! Sain lauantaiselta pyörätuolitanssileiriltä muutaman esitteen, joihin ajattelin tutustua tässä tällä viikolla vielä (varmaan ainakin vähän ovat avuksi). Huomenna en ehdi, sillä olen menossa kirjajulkkareihin! En ole koskaan aikaisemmin ollut kirjajulkkaribileissä, joten jokseenkin jännittää, millainen meno siellä on. Mutta sellaisen käsityksen olen saanut, että julkkarit ovat yleensä kirjailijan näköiset. Joten pelko pois, eikö vaan?

Sain Riittämättömään sitä lisädraamaa loppua kohden aikaiseksi. Melkein neliödraamaa, joskin jonkinasteisen hamartian tulos. Oriveden opit ovat käytössä ihan vahingossakin! Studio Orfeuksesta on todellakin ollut hyötyä. Tänä viikonloppuna matkaan taas Oriveden suunnille. Luultavasti Addiktion läpikäyntiä ja tarkistusta vielä vähän, ensi kuussa vuorossa onkin sitten jo Riittämättömän editoinnin aloittaminen.

Niin ja tosiaan, en olekaan vielä maininnut, että ilmoittauduin myös draaman kirjoittamisen monimuotokurssille Orivedelle! Olisi tulossa samankaltainen kokonaisuus kuin Studio Orfeus, mutta sisältäisi elokuvien, näytelmien, kuunnelmien yms. kirjoittamisen opiskelua. Olisin osallistumassa Inttilesken päiväkirjojen leffa-/minisarjaversiolla. Siinä riittää tosiaan työtä. Mutta taas kerran minuun luotetaan ja tokaistiin, että enköhän selviäisi kahdesta päällekäisestä. Kävinhän koko viime vuodenkin kahta koulua päällekäin. Tällä kertaa vaan voisin aikatauluttaa hommat ihan rauhassa kotisohvalla, kun verkossa se suurin osa opiskelusta tapahtuu. Ja aina odotellessani palautetta Addiktiosta, duunasin varmaan kahta käsistä sen lisäksi omatoimisesti koko vuoden, joten ei luulisi menevän vaikeammaksi enää siitä, haha.

Ongelmana on kuitenkin se, ettei ole varmaa, toteutuuko tuo draamapaja. Samankaltaisen kurssin piti alkaa jo tammikuussa, mutta se ikävä kyllä peruuntui liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Missä ovat kaikki draaman kirjoittajat?! Tätä pitäisi ehdottomasti mainostaa esimerkiksi heille, jotka eivät päässeet opiskelemaan elokuvakäsikirjoitusta/dramaturgiaa tms. Tämän kaltainen mainonta on käytössä ainakin Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön koulutuksen puolella. Oriveden opisto sopisi hyvin joukkoon.

Jos SINÄ siellä sattuisit olemaan kiinnostunut, pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti