torstai 13. elokuuta 2015

Loppuvaiheita luonnostellen (Kuuprinssi vol2)

Ciao!

Näin ensimmäisenä: näin viimeyönä kokonaista 2 tähdenlentoa! 
Ne oli ensimmäiset koskaan, jotka olen nähnyt 
- ja uskokaa tai älkää, olen odottanut tätä hetkeä koko elämäni!

Tosiaan, flunssassa edelleen. Mutta tässä on sunnuntaista saakka kärsitty siitä, ettei aivotoiminta kulje, eikä kirjoittamisesta tule mitään. Ideoita on tulvinut varmaan oikein kiusallaan sitten senkin edestä. Toki olen raapustellut niitä vihkoon ylös, mutta kun ei - en kyennyt siihen. En saattanut vastustaa sitä sielua hennolla myrkyllä valelevaa inspiraatiota, vaan oli pakko tarttua kirjoitusohjelmaan.

Luonnostelin Kuuprinssin toisen osan loppuvaiheita. Dramaattista ja surullistakin settiä. Siksipä hivelin korvia muistoilla: Linkin Park ja 30 Seconds to Mars löysivät taas tiensä luokseni. Yläastenostalgiaa ja sellaista, tarpeeksi masentavaa settiä tuohon lukuun, jota luonnostelin. Paino edelleen sanalla LUONNOSTELIN, sillä jälki ei tosiaan näin kipeänä ollut parasta mahdollista, mutta siinä on ainakin runko, jota työstää.

Mutta jotain sentään. Kylmät väreet kulkevat selkäpiitäni pitkin. Johtuvatko sitten flunssasta vai siitä hyytävästä luvusta, joka kirjainten muodossa tanssii nyt tanssiaan Kuuprinssin toisen osan tiedostossa kovalevyllä. Sen kun tietäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti