sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Iskussa taas! - kässärinäyte (Riittämätön)

Moikka!

Taas pieni käsisnäyte (Riittämätön). 
Näitä uusimpia näytteitä ei sitten ole vielä editoitu yhtään, raakaversiomatskua!

Tosiaan. Olo alkaa vihdoin helpottaa ja tänään on taas naputeltu kolmisen liuskaa. Jaoin myös yhden luvun kahteen, sillä se uhkasi venähtää huomattavasti pidemmäksi kuin käsikirjoituksen muut luvut. Parempi varmaan näin.

Yritin myös korjata sen ensimmäisen luvun pahimman kämmin. Varmaan ihan ok. Sitä pitää katsella kyllä enemmän sitten myöhemmin, kun ohjaajaltakin tulee palaute. Huomenna varmaan seuraavien lukujen kimppuun, että voi taas palauttaa ne verkkoon arvioitaviksi. Kokonaisuutta on vain hieman vaikea hahmottaa, kun viimeisiä rivejä ei ole vielä lyöty lukkoon. Mutta kyllä nekin kovaa vauhtia ovat tupsahtelemassa tiedostoon, että eiköhän kohta olla siinä pisteessä jo.

Pääsin myös Oriveden opiston draaman kirjoittamiskurssille! Se ei ole monimuoto, niin kuin oli tarkoitus, sillä sille kyseiselle kurssille ei ollut tarpeeksi osallistujia (taaskaan), mutta puolen vuoden verkkokurssi! About sama sisältö kuitenkin. Tällä kurssilla saa joko kehitellä sitä omaa käsikirjoitusta tai tehdä ohjaajan antamia erillisiä tehtäviä. En vielä ole ihan lyönyt lukkoon, kumpaa teen. Varmaan vähän molempia, jos aika riittää. Inttilesken dramatisoitu versiokin on niin sotkussa, että pitää kirjoittaa uusiksi varmaan aika paljon ja samaten poistaa hurjana materiaalia. Tällä erää melkein vihaan sitä, vaikka pääjuoni onkin edelleen minusta ihan jees ja haluan sen toteuttaa. Viha on kuitenkin suuri ja parantamisen tarve huipussaan, joten erittäin paljon työtä edessä, jos haluan saada jäljestä sellaista, että se miellyttää myös minua.

Ensi kuun alussa siis starttaa tuo toinen. Työtä tulee olemaan, mutta sen vuoksi tämän vuoden otinkin muualta vapaaksi. Jos onnistuisinkin ottamaan isompia askelia tällä saralla eteenpäin, mitä uskaltaisin odottaakaan. Tai edes niitä pienempiä. Olen kyllä varma, että tällä työmäärällä päädytään edes johonkin. Se, että minne, jää vielä nähtäväksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti