keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Lisää kiemuroita (Riittämätön)

Moi!
Viime viikonloppuna näyttäytyi sateenkaari!

Sanoin viime postauksessa virheellisesti, että liuskoja ON jo muutama kymmenen enemmän kuin Addiktiossa - tarkoitin, että niitä tulee olemaan enemmän. Nyt niitä on jo 163 ja lisää tulossa!

Mutta siis, kunnolla aiheeseen. Viimeisiä lukuja kohti edelleen, paljon ei ole enää jäljellä. Pieni ongelma kuitenkin ilmeni, tai ei oikeastaan ongelma, mutta keksin koko ajan vain lisää kiemuroita tähän tarinaan. Se on toisaalta ihan hyväkin, sillä palaset ja hahmot alkavat tosissaan loksahdella ja asettua paikoilleen. Se tarkoittaa oikeastaan vain alkuosan editointia, en usko, että sen ihmeempää. Mutta editointia on siis tähänkin tulossa. Ei välttämättä samoissa määrin kuin Addiktioon, tai voi toki olla niinkin, mutta ainakin hiukan eri asioita terästellään ja korjataan. Jokaisessa tarinassahan on omat problematiikkansa. Kuten tässäkin. Ja varmaan samoissakin asioissa on edelleen hieman ongelmaa, haha. Voisi ehkä tokaista, että jokaisella kirjoittajallakin on omat maneerinsa ja ongelmansa, mutta se on melkeinpä itsestäänselvyys.

Viikonloppu häämöttää myös kovaa vauhtia. Pääsen ihan juuri aloittamaan tällä käsikirjoituksella! Jännittävää. Pitäisi kyllä varmaan tässä pikkuhiljaa lähettää tätä pätkää raakaversiosta, joka minulla nyt on kasassa, ohjaajalleni luettavaksi. Että kelpaakohan tämä edes - toivottavasti.

Riittämätön on kyllä todellakin erilainen kuin Addiktio. Se voi olla sekä hyvä, että paha asia. Toivottavasti hyvä kuitenkin enemmän. Toivoisin ainakin olevani monipuolinen (mutta sitä toivovat varmasti kaikki). Tarinan kuljetuskin eroaa. Se saattaa olla jopa kompastuskivi. Mutta sen näkee viimeistään sitten, kun saan ohjaajalta palautetta. Olen silti ylpeä, ainakin jossain määrin. Käsikirjoituksesta on tulossa parempi kuin luulin. Ja toivon mukaan vielä paranee editoidessa. Olisi sääli, jos tämä jäisi kesken ja jouduttaisiin hyllyttämään. Mutta minulla nyt on taipumus muutenkin aina pelätä pahinta. Se on surkea ominaisuus, josta haluaisin mitä pikimmiten eroon. 

Mutta aivan kohta on Riittämättömästäkin ensimmäinen raakaversio kasassa! Sitten on taas pienen juhlan paikka. Sen jälkeen alkaa kuitenkin taas kova työnteko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti