torstai 3. syyskuuta 2015

Loppua kohden (Riittämätön)

Heippahei!

Juu, eli Riittämätöntä on taas naputeltu innolla. Loppukliimaksia kohti, kuinkas muuten. Liuskoja on muuten nyt jo kasassa 154! Hui. Eli ainakin muutaman kymmenen liuskaa on pituutta enemmän kuin Addiktiossa.

Eräs asia tässä vain vähän huolettaa: dialogin määrä. Tuntuu kuin dialogi olisi vallannut koko käsikirjoituksen, haha! Mielestäni se on kuitenkin toimivaa ja ollut hyvin tarpeellistakin. Hassua. Addiktioon joudun naputtelemaan sitä koko ajan lisää, tällä kertaa homma on ihan toisinpäin. Voi olla, että joudun karsimaan sitä hieman tai ainakin jarruttelemaan pienillä suvannoilla. Varmaan jotain alitajuista, kun dialogista olen ne suurimmat plussat ja ylistykset saanut, että sitä sitten. En tiedä. Tai ehkä syypää on se "leffamoodi", millä olen tätä aika useasti kirjoittanut, että se päänsisäinen pohdinta on jäänyt vähän sivuun. Mutta aina ehtii editoida, onhan minulla taas vuosi aikaa!

Saimme jo ennakkotehtävän ensi lähiviikonloppua varten Orivedelle. Se on jo ensi viikolla! Eli ihan pian saan jo startata vuoden tämän käsiksen kanssa. Palautetta Addiktiosta odottelen vielä hetkisen. Sain hieman editoitua tuossa alkuviikosta, mutta pää vähän jumitti, joten näin parhaaksi odottaa palautetta avaamaan silmiä taas hitusen, etten vahingossakaan poista tai korvaa mitään sellaista uudella, joka olisi nyt jo ollut enemmän kuin kunnossa.

Miten onnellinen sitä voikaan olla. Saan koko vuoden tehdä rauhassa sitä, mistä unelmoin. Ehkä silmät avautuvat muidenkin elämän osa-alueiden saralla taas hitusen enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti