tiistai 29. syyskuuta 2015

Raakaversio valmistui (Riittämätön)

Moiks!

Raakaversio siis valmistui! Eilen illalla, aika tasan minuutilleen klo 21:00. Ihan mahtava tunne, jälleen kerran. Tuntuu aina edes vähän voittajalta, kun on käsis jotenkin kokonaan paperilla. Liuskoja kertyi lähemmäs 220 yhteensä. Ja vaan neljä ja puoli kuukautta hurahti! Ehdottomasti siis kaikkein nopeiten koskaan valmistunut raakaversioni. Ehkä se suunnitteleminen sittenkin on ihan hyvä juttu.

Offtopic, mutta en tosiaan nähnyt sitä kuunpimennystä. Heräsin viideltä aamulla varta vasten sitä varten, mutta pilvistä oli. En raaskinut mennä enää heti takaisin nukkumaan, vaan jostain puoli seitsemästä kahdeksaan naputtelin sitten loppukliimaksilukua. Myöhemmin päiväunet ja taas töihin. Kirjoitin lähes koko eilisen päivän - ja tällä kertaa ei tarvitse sanoa, että tuloksetta. Tulosta tosiaan syntyi. Ja loppuun olen aika tyytyväinen näinkin. Suunnittelin sen jo kesällä, mutta eilen vihdoin sain sen toteuttaa.

Nyt olisi taas uusi nimi hakusessa. "Riittämätön", vaikka työnimi onkin, ärsyttää minua suunnattomasti. Haluan jonkun omannäköisen ja tekstiä vieläkin paremmin kuvaavan nimen. Addiktion uusi - ja näillä näkymin lopullinen - nimi tupsahti aivoihin lopulta itsestään viikonlopun tuloksettoman miettimisen ja yliviivailun jälkeen. Mutta ehkä tämän uusimman käsikirjoituksenkin nimi saapuu tietoisuuteeni sitten, kun editointi on jo pitkällä ja tuntee täydellisesti jokaisen sanankin tästä tarinasta. Toivottavasti. Tahtoisin vain eroon tuosta työnimestä mahdollisimman äkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti