maanantai 2. marraskuuta 2015

Kässärinäyte 5 - Riittämätön (ensimmäinen raakaversio)

Hei!Minulta toivottiin taas pientä käsikirjoitusnäytettä. Tämä katkelma on Riittämättömän loppupuolelta ja hivenen dramaattisempi kuin aiemmat. Toivon, etten kuitenkaan nyt paljastanut liikaa, jos tämä vaikka joskus saapuisi kauppojenkin hyllyille! Mutta ehkä ihan mukavaa vaihtelua, että tulee välillä vähän dramaattisempaakin settiä. :)

Itse nautin tämän pätkän kirjoittamisesta hirveästi ja mielestäni se on aika onnistunut jos ottaa huomioon, että kyseessä on täysin editoimaton pätkä. Niitäkin minulta kai toivottiin jossain vaiheessa? Tässä siis tulee. Ja toki parannusehdotuksetkin ovat hyväksyttyjä, koko käsikirjoitus olisi kuitenkin tarkoitus editoida kuntoon tässä vuoden aikana.

Eipä tässä hirveästi muuta tällä kertaa, viikonlopun pidin lomaa - kaveri joutui aika pahaan kolariin, sitä vähän sulateltiin, mutta onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Laitoin juuri vähän aikaa sitten seuraavat luvut taas Moodlen ihmeelliseen maailmaan odottelemaan palautetta, että eiköhän tässä kohta taas editointikierroskin jatku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti