torstai 26. marraskuuta 2015

Uusia lukuja (Riittämätön)

Moiks!

Uuden kirjoittamista, tosiaan. Sain pari päivää sitten editoitua ne draamakurssin kohtaukset, luulen ainakin, että ne vähän paranivat. Siihen kohtaukseen, joka ei ihan toiminut, istutin epäsuoran vihjeen tulevasta, joka myös vähän paljastaa jotain toisesta kohtauksessa esiintyvästä hahmosta. Sitä ei ehkä siinä niin tajua, mutta jossain vaiheessa kyllä. Toivottavasti parani edes vähän!

Riittämätön kasvoi eilen kolmellatoista liuskalla. Kuten muistaakseni mainitsin, eräs juonenkäänne tupsahti mukaan hieman ripeään tahtiin - nyt on ainakin kirjoitettu väliin materiaalia. Ensimmäinen luku ei sujunut ihan niin hyvin kuin olin ajatellut, muttei se ihan tappohuonokaan ole. Ja tragikoomista settiä luvassa loppua kohden, kaikki ei taaskaan mene ihan putkeen. Kuten ei koskaan, kun on tästä käsikirjoituksesta kysymys. Ainakin itseä nauratti, jos ei muuta. Viimeinen luku tosin jäi hieman kesken, kirjoitan sen loppuun varmaankin huomenna.

Sain myös äsken muutamasta luvusta palautteet. Tällä kertaa ei juuri ollut editoitavaa, yhden luvun alun saa viskata roskiin - liikaa selittelyä, mutta muuten homma olikin enemmän kuin kunnossa! Ihan mukava yllätys. Myös tämä yksi ekstraluku, josta mainitsin tässä, oli ihan ok. Muutaman rivin lopusta saa siinäkin heittää roskiin, muuten ei ollut merkinnän merkintää. Sekin on ihan ok, luulisin. :)

Hyvältä näyttää siis taas. En tosin ole varma, tulevatko nämä ekstraluvut toimimaan, vai eivät, mutta ainakin oli hauska kirjoittaa vähän lisää. Pitää tsekkailla myöhemmin sitten rauhassa, kun vilkuilee kokonaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti