sunnuntai 6. joulukuuta 2015

5 liuskaa

Ciao!
Glögiä ja pipari Heurekan ilmaisessa Bioyössä perjantaina!

Tänään oli taas yksi niitä päiviä, kun teki mieli kirjoittaa ihan uutta. Ei editoida, ei tuskailla keskeneräisiä projekteja, ei viimeistellä pääsykoe-esseetä. Vaan naputella läppärin syövereihin ihan uutta ja niinhän minä tein. 

Viisi liuskaa sain aikaiseksi, ne eivät millään tapaa liity mihinkään keskeneräiseen käsikirjoitukseen tai muuhun. Ne ovat ihan irrallinen kokonaisuus, yksi kohtaus, ehkä melkein luku, johon saattaisi pystyä rakentamaan joskus pidemmänkin jutun. Ehkä sitten, kun olisi edes muutama edellinen pois alta. Mutta ainakin on taas pohja jollekin uudelle! Draamanakin tämä voisi toimia, voisi olla ihan kiinnostavaa. Mutta katselen sitten, kun on sen aika.

Ensi viikolla pitäisi varmaankin editoida taas uusi lukupaketti Moodleen ja tsekata lisää pääsykoetehtäviä. Aloitan ehkä siitä esseestä, että se on pois alta. Asiatekstin kirjoittaminen kun ei todellakaan kuulu vahvuuksiini, joten siihen menee varmaankin pisin aika, vaikkei esseen pitkä tarvinnut ollakaan. Pienoisnäytelmäideoita on tällä hetkellä kolme, ehkä niistä jo jonkun voisi kelpuuttaa ja alkaa editoimaan!

P.S. Hyvää itsenäisyyspäivää, sitä kun on vielä 15 minuuttia jäljellä. :)

2 kommenttia:

 1. Viiden sivun levähdys kuulostaa kivalta. Minä kirjoittelen usein sitä sun tätä (runoja, fikkejä, novelleja...) kässärien välissä ja koen sen hyvin rentouttavaksi. Kaikkia sanoja ei tarvitse kiillottaa julkaisua varten, eikä editoida loputtomiin. :)

  Tekee varmasti hyvää opintojen yms. myllerryksessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo! Ihan mukava se on välillä kirjoittaa jotain ihan muuta. Ja kun se uuden luominen on niin hauskaa raivoeditoinnin lomassa, haha :D

   Poista