tiistai 8. joulukuuta 2015

Pienoisnäytelmä vol 3:n editointia

Moi!
Fiilis-selfie.

Sain eilen illalla taas hieman kommenttia vanhalta teatterikaverilta pienoisnäytelmistäni. Kerta toisensa jälkeen täytyy kyllä ylistää palautteen saamisen ihanuutta! Se on aina niin silmiä avaavaa ja auttaa tarkastelemaan tekstiä hieman eri näkökulmasta ja ikään kuin uusin silmin. Tajusin paljon, opin enemmän. Ja ennen kaikkea, päässäni loksahti taas muutama palanen paikoilleen ja sain tänään editoitua yhtä pienoisnäytelmääni, sitä uusinta, eli kolmatta laatuaan.

Lisäsin panoksia. Ainakin sitä yritin. Kaaoselementit tanssivat kilpaa näytelmässäni - tai eivät vielä ihan, niitä voisi edelleen lisätä. Kolmannesta pienoisnäytelmästäni taisi nimittäin tulla farssi. Sanomakin terävöityi hieman ja loppuun tuli lisää tekstiä. Kyllä se eteenpäin kulki siis, vaikka vieläkin voisi varmasti parantaa.

Eilen kirjoitin myös esseetä. Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi minkäänlaista asiatekstiä tässä muodossa kirjoittanut ja kompastelinkin jonkun verran, mutta onneksi tietokoneella on helppo korjata. Olen sentään saanut ajoissa jotain aikaiseksi ja se on jo hyvin.

Ei muuta tänään! Viikonloppuna on taas tiedossa lähiopetusta Orivedellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti