perjantai 22. tammikuuta 2016

Lähtöpisteessä

Hei!
Eteenpäin, vaikka mikä olisi.

Pistin ennakkotehtävät vihdoin eilen postiin, yksi asia pois alta. Nyt onkin edessä sitten about kolme tuskallista kuukautta, ennen kuin kuulen vastauksen. Toivottavasti onni suosii sillä saralla, sillä vastaanotin tänään Otavan pahoittelevan hylsyn (pahoittelivat, kun vastauksessa kesti kauan). Ei palautetta, ei korjausehdotuksia. Olen lähtöpisteessä.

Addiktio sai siis hylsyn kaikilta kolmelta suurimmalta kustantamolta. Keskustelin hetken ohjaajani kanssa ja teimme pienen toimintasuunnitelman. Ei, en todellakaan aio luovuttaa tämänkään käsikirjoituksen kanssa. Onhan sen kanssa tehty jo useampi vuosi töitä ja teksti on minulle erittäin tärkeä. Ja jos siinä useampi ihminen on nähnyt potentiaalia, niin tuskin on ihan tuhoon tuomittu yritys sitä vielä kunnostaa. 

Siispä editoimaan. Kokeillaan ehkä pidentää Addiktionkin aikahaarukkaa (siinäkin kaikki tapahtuu ehkä turhankin tiiviissä paketissa), syventää vielä lisää tms. Ja itse haluaisin ehkä korjata vielä sitä ensimmäistä lukua, tein siihen muutaman muutoksen, joita olen alkanut tässä hieman epäröimään. Ja sen jälkeen uusia kustantamoja kohti! Mutta tässä saattaa vierähtää ennätysmääräkin aikaa, sillä minulla on nyt myös Riittämätön työn alla ja siihenkin olisi syytä tehdä muutama isompi homma. 

Niin ja sitten tietysti draaman verkkokurssi, josta myös sataa tehtäviä. En tiedä, saanko tällä hetkellä editoitua Inttileskeä kuitenkaan. Siinä saattaisi olla jo vähän liikaa. Ehkä tyydyn vain tekemään draaman puolelta niitä irrallisia tehtäviä, treenaamaan ylipäätään lavalle kirjoittamista. Mahdollisesti jotain jää mieleen ja osaisin itsekin puuhata Inttilesken parissa sitten, kun sille liikenee aikaa.

4 kommenttia: