tiistai 5. heinäkuuta 2016

Jumitus & hidasta lipumista pitkin pintaa (Riittämätön ft. Merenpoika)

Tsau!

Irrallisia osia - koska muuta en ole saanut aikaan.

Riittämättömän kanssa olen edelleen pahasti jumissa. Yhden uuden pätkän sain aikaan viime viikolla, mutta sekin eteni tahmeasti kuin olisin näpytellyt sitkeää toffeenäppäimistöä. Sainkin ohjeeksi, että ajattelisin hetken jotain muuta - liikakin ajattelu ja analysointi saattavat lukkiuttaa ja lisätä suorituspaineita. 

Olen enimmäkseen lukenut Runousopin analyysejä, Aristoteleen pohdintoja, seikkaillut liikaa nettikauppojen sivuilla ja haaveillut milloin mistäkin Shakespeare/Hamlet-sälästä, galaksiverhoista, Aristoteleen rintakuvasta...you name it. Alkaa teinivuosien fanitusmoodi iskeä päälle, mutta tällä kertaa fanituksen kohteet sattuvat olemaan hieman kaukaisemmalta ajalta (mutta kuolleita kumminkin, siitä ei ole päästy mihinkään).

Offtopic: Löysin myös hienon Shakespeare-suihkuverhon, mutta Shakespearen tuijotus suihkussa käydessä saattaisi olla hivenen häiritsevää...

Niin, ja olen minä kuutisen liuskaa kirjoittanut pätkiä siihen uuteenkin proggikseen. Mitään järkevää juonta tai tarkempia juttuja ei ole vielä syntynyt, sillä ajattelin pitäväni pääpainon kuitenkin Riittämättömässä siihen saakka, kunnes se on postitettu kilpailuun (poislukien ensi viikko, sillä olen Orivedellä kesäkurssilla työstämässä lastenromaania/lasten draamaa). Mutta tosiaan, irrallisia pätkiä, kuvia, mitä mieleen nousee. Tällä kertaa ollaan taas hyvin visuaalisissa sfääreissä, ainakin ollaan tähän saakka oltu. Toivottavasti sen filmin voi taas tuoda sanojen kautta myös lukijoille.

P.S. Odottelen myös jännityksellä, pääsenkö varasijalta kouluun. Vain 16 hakijaa oli ylipäätään ylittänyt vaadittavat pisterajat kyseiselle linjalle ja satuin olemaan yksi heistä (kyseessä siis se pänttäystä vaatinut koulutus). Ei tainnut mennäkään niin huonosti kuin odotin.

P.P.S. Koeluen myös tällä hetkellä yhtä lastenromaanikäsikirjoitusta. Mukavaa lukea jotain hauskaa ja kepeää vaihteeksi, sopii näihin kesätunnelmiin kyllä mainiosti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti