tiistai 31. tammikuuta 2017

Addiktio - ihmissuhteet (tutkimusmatkalla)

Moiks!
Tutkimusmatka jatkuu.

Olen lukenut uuden version Addiktiosta nyt pari kertaa läpi. Äkkiseltään silmiin ei osu paljoa korjattavaa. Olisi siis taas varmasti syytä pitää pieni tauko.

Kuitenkin olen tehnyt Orfeuksessa edellisinä vuosina - myös viime syksynä - annettuja tehtäviä Addiktion kanssa. Luulen, että löysin taas uutta ja vanhakin sai vankemman pohjan. Terävöittäminen taitaa olla kaiken a ja o.

Enimmäkseen tutkin tällä erää henkilöhahmoja. Tarkastelen motiiveja ja syitä teoille ja tunteille, tuntemuksille. Keksin tehdä myös "ihmissuhdekartan" - en mindmap-tyylistä karttaa tällä kertaa, vaan jokaisen kohdalle perustelut, että miksi kukin suhtautuu toiseen tietyllä tavalla. Ja mitä vastapuoli toisesta tuumaa. Olin tehnyt jonkun version monta vuotta sitten, mutta syyt eivät olleet yhtään niin syviä, mitä olisin toivonut. Eilen sain rakennettua jotain enemmän ja selvennettyä itsellenikin asioita. Vielä kun infon saisi jotenkin alatekstiin syventämään ja auttamaan ymmärryksessä ja samaistumisessa! Tämä on edessä varmaan sitten seuraavalla kierroksella.

Uudesta versiosta on siis hyvä mieli. Terävöitettävää ja syvennettävää on aina, haluaisinkin näitä asioita vielä viilailla, mutta yritän tehdä sen - ohjaajan neuvoja kunnioittaen - RAUHASSA. Hahah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti