maanantai 27. maaliskuuta 2017

Ennakkotehtävät purkissa - mitä seuraavaksi?

Heipsis!
Tunteiden kirjo on laaja.

Ennakkotehtävät, hakemukset... kaikki on nyt postissa tai lähetetty menemään. Tilalla on omituinen tyhjiö. Addiktion palautteet eivät ole vielä tulleet, ei siis ole nyt tällä sekunnilla mitään suurta määrää editoitavaa. Mitä siis nyt?

Huomasin myös, että yöllisistä, omituisista runoistakin tuli paremmat kuin yhdestä ennakkotehtävästä. Epäilyksen vuoro iskeä.

Nyt varmaan vuorossa kehitellä uusi biisi biisikilpailuun. Nykyinen versio on aika kuraa, se oli enemmän kokeilu kuin todellinen yritys. Ja sitten on Kariston kuvakirjakilpailun sadunkaltainen juttu, joka myös pitäisi ehkä kurkata, mutten tiedä täsmälleen, mitä editoida siitäkään. Sitten on minisarjan tynkä, jota yritin viime yönä kirjoittaa eteenpäin, mutta äkkiä ei oikein sujunutkaan. Ollaanko nyt taas jumissa?

Ehkä keskityn teatteriin. Onhan tänään maailman teatteripäivä!

Kuitenkin tuntuu, että jotain pitäisi tehdä. Se ei ole sellainen tunne, että olisi pakko saada jotain aikaan, mikä minulla on usein. Se on usein aika negatiivinenkin olotila, varsinkin, jos mitään ei synny. Se ei ole myöskään sellainen, että olisi liikaa tekemistä ja jostain täytyisi aloittaa. Se on jokin sellainen, että se olotila, mikä nyt on, kaipaa jotain. Kaipuu. Kaipuu tekemiseen. Kaipuu tuottamiseen. Kaipuu editointiin. Kaipuu kirjoittamiseen. Kaipuu taiteen tekemiseen.

Tilalla on jotain kummallista, joka ei suojaa, muttei paljastakaan. Ei ole pimeää, muttei ole myöskään valoa. En tiedä, onko sumuistakaan. Edessä on päämääriä, jotka vaativat paljon. Tulisi levätä. Mutta jos lepo ei tunnu hyvältä, mitä sitten? Jos mieli lepää ennemmin silloin, kun tekee, eikä silloin, kun on tekemättä?

2 kommenttia:

 1. Onnea kun sait ennakkotehtävät pois alta! Tyhjiö on tuttu tunne. Koin sen juuri itsekin kun projekti lähti pois käsistä. Onneksi on toinen projekti.
  Milloin saat tietää pääsetkö pääsykokeisiin? Toivottavasti onnistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdestä saan tietää huhtikuun puolivälissä, muista vasta toukokuun lopulla. Kiitos paljon! Ja tsemppiä proggisten kanssa toki sinnekin!

   Poista