lauantai 1. huhtikuuta 2017

Läpiluku + muuta (Addiktio)

Moikka!
Kevät tekee tuloaan.

Luin eilen taas Addiktion läpi. Piti sukeltaa rivien väliin kaikkien ennakkotehtävien jälkeen, herätellä editointi-intoa ja virkistää muistoja. Muutaman kirjoitusvirheen spottasin, mutten sen kummempia. Ehkä korjasin pari virkettä jostain kohti jännitteen ylläpitämiseksi, mutta siinä onkin oikeastaan kaikki, mitä tällä kertaa tein.

Taidan odottaa sitä palautetta. Muutama asia on, mitä ajattelin ehkä lisätä, mutta näkisin mielelläni ensin, mikä tässä versiossa oli hyvää ja mikä ehkei niin hyvää, jotta tiedän, millaisiin kohtiin lisätä mitään. Suurimmaksi osaksi kyse on taustoituksesta ja henkilöhahmoista.

Huhtikuu. Blogin syntymä. Huhtikuu. Kevät ja mahdollisesti jo nurkan takana odottelevat pääsykoekutsut. Nopeasti se aika menee, vaikka vasta hetki sitten ajattelin, että kouluhakuihin on vielä ikuisuus. Jännittää, todellakin. Mutta toivottavasti olen kehittynyt ja toivottavasti se myös näkyy ennakkotehtävissä.

Tänään menen perheeni kanssa katsomaan aikuisten nukketeatteriesitystä Nukketeatteri Sampoon. Odotan innolla. Ehkä saan sieltä taas ideoita. Yritän katsoa esityksen mahdollisimman analyyttisesti, arvioiden käsikirjoitusta, näyttelijäntyötä, kaikkea mahdollista. Mutta tietenkin myös nauttia, sitähän varten teatteri on olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti