sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Lyhärijuttuja + Addiktio

Heips!
Addiktion sanamäärä kasvaa edelleen!

Addiktion uusi editointikierros on käynnistynyt. Menen suunnilleen liuskalla 81 ja kässäri kasvaa edelleen. Vaarana tuntuu olevan, että lisäykset ovat tällä kertaa turhia, vaikka rauhoittelulle olisi vieläkin tarvetta. Yritän kuitenkin rauhoitella rauhassa, antaa tekstin paisua niin paljon kuin se on paisuakseen ja tsekkailla ensi kierroksella, säästänkö kaiken vai viskaanko osan menemään. Ehkä löydän taas uutta, saan syvennettyä, toivottavasti.

Viime yönä innostuin myös kirjoittamaan n. 10 liuskaisen lyhytelokuvan. Yleltä on viime päivinä tullut paljon lyhäreitä, ainakin Pekko Pesosen ja Johanna Vuoksenmaan (joita kumpaakin fanitan) ja innostuin kokeilemaan itsekin. Lyhäristä tuli ihan jees, joskin varmasti korjattavaa on. Mutta tulipahan kokeiltua. Ja mitassakin se pysyi, mietin sitä n. 10-15 minuuttiseksi. Tiiviiksi paketiksi. Budjettikaan tuskin olisi päätä huimaava, jos sen joskus saisi tuontantoon saakka. Mutta katsellaan!

Biisikilpailun tulokset tulivat, enkä sijoittunut. Mutta ei ole maailmanloppu tällä kertaa. Joka tapauksessa oli hauskaa osallistua ja testata osaamista laululyriikan saralla. Pian tulevatkin jo kahden korkeakoulun ennakkotehtävien tulokset - kuumottelee tosissaan. Toivon hirveästi, että saisin edes sen mahdollisuuden, että pääsisin kokeisiin yrittämään. Toivokaamme siis parasta. Kovalla draivilla loppuun saakka tämäkin kevät!

Taidanpa läksiä Addiktion kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti