maanantai 26. kesäkuuta 2017

Vihjeiden lisäilyä (Addiktio)

Moi!
Pohdintaa, pohdintaa...
(kuva: Linda Mettiäinen)

Sain luettua Addiktion läpi ja samalla lisäsin edellisessä postauksessa mainitsemiani temaattisia vihjeitä. En tiedä, ovatko vihjeet tarpeeksi selkeitä vai jopa jo liian selittäviä. Taas sitä sokeutuu. Luulen, että on tauon paikka ja hetken hengähdystauko kässärillekin.

Heinäkuun lopulla on Orfeuksen deadline elokuun loppupalautetta varten. Toivoisin ehtiväni saada palautetta jostain ennen sitä, mutta se ei ole mitenkään varmaa. Voi olla, että annan tekstin vain lepäillä ja katson sitä uudestaan hetken päästä, toivottavasti taas uusin silmin.

Joltain osin myös kerronta pohdituttaa. Voi olla, että siellä on jo liiallista dramatiikkaa, joka kääntyy itseään vastaan, komiikaksi. Mutta ehkä se tauko on nyt paras ajatus. Sen jälkeen voin taas korjailla mahdollisimman neutraalein silmin.

En malttaisi olla koskematta Addiktioon, mutta tiedän, että jos nyt alan vielä säätää, pakka menee vain sekaisin. Ehkä olisi hyvä keskittyä nyt muihin projekteihin, niitäkin kun on ihan riittämiin. Ja ehkä vähän lomailuunkin, onhan kesä. Elokuuhun on vielä aikaa, mutta palan jo halusta saada kuulla tuomion. Mutta odotellaan. Kärsivällisesti (ainakin leikisti).

Tänään taidan hyvällä omalla tunnolla vain keskittyä chillaamaan ja ehkä myöhemmin tällä viikolla avaan muut tiedostot ja katson, mitä niille voisi vielä tehdä. Työt eivät lopu kesken, siitä tuskin on koskaan huolta.

2 kommenttia:

 1. Aikamoisen urakan teit kun kirjoitit kaiken uudelleen!
  Toivottavasti tällä kertaa onnistaa kierroksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä siinä välillä savu nousi korvista, sen verran tylsää kirjoittaa koko roska uudelleen :D Mutta se auttoi ainakin vähän ja päätin samalla testata kärsivällisyyttäni. Kiitos ja kirjoitustsemppejä sinne suuntaan myös!

   Poista