tiistai 7. marraskuuta 2017

Sanataideohjaamisen akatemia - 4. lähitapaaminen

Hei!
Karo Hämäläinen, Sofi Oksanen ja Martti Anhava Helsingin Kirjamessuilla keskustelemassa kustannusalan murroksista.

Tänään oli sanataideohjauksen akatemian neljäs lähitapaaminen. En taaskaan valitettavasti päässyt livenä paikalle pahojen selkäkipujen vuoksi, mutta osallistuin internetin kautta. Kävimme läpi lähinnä etätehtävinä toteutettuja tehtäviä ja miten niiden teko oli sujunut. Yhtä tehtävistä käsittelimme laajemmin tunnilla. Sivusimme kuitenkin nopeasti myös korvarunoa, joka on Turun sanataideyhdistyksen kehittämä runonkirjoitusmetodi. Haluaisin ehdottomasti testata tätä myös itse ja ohjatakin!

Olisin viime viikolla päässyt vetämään elämäni ensimmäistä kertaa sanataidetta työn ohessa, mutta jouduin valitettavasti sairaslomalle. Toivon mukaan pääsisin nyt loppuviikosta takaisin töihin, ehtisin vielä hyvin hypätä kollegani rinnalle ohjaamaan omia sanataideharjoituksiani. Jännittää kovasti. Todennäköisesti lähdemme liikkeelle ihan siitä, mitä sanataide-termi pitää sisällään. Minulla on koneella muutamakin harjoitus, joita ehdin jo aikaisemmin keksiä ja joita voisi varmasti hyödyntää.

Tammelta ei ole kuulunut vielä vastausta Addiktiosta, nyt lähti seitsemäs viikko käyntiin. Viimeksi Tammi oli yllättävän nopea, nyt tätä taloa saa odotella pisimpään. Toivoisin heidän kuitenkin pian päästävän minut piinasta, jotta tiedän, lähdenkö tarjoamaan muualle. En ole vielä saanut aikaiseksi lähetellä kässäriä lisää eteenpäin, tämä sairaslomakin on vähän hidastanut ja mm. estänyt aika lahjakkaasti koneella istuskelun. Odottelua tulisi todellakin oppia sietämään. Lähinnä minua kiusaa se, että nyt viime vuosina vastaukset ovat tulleet yleensä ennätysvauhtia, se lisää kärsimättömyyttäni myös muita kohtaan helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti