torstai 28. helmikuuta 2019

Kustannussopimus

Heips!
Vihdoin.

Nyt kävi näin. Addiktio siirtyy Otavan hoiviin. Sopimus tuli allekirjoitettua (näköjään) eilen, kun vuorokausi ehti tässä jo vaihtua. Ei tätä oikeastaan vielä tajua, luulen, että aamulla (tai iltapäivällä) kun herään, en hetkeen edes muista koko asiaa.

Tarkoitus oli kertoa enemmänkin, jotain, mitä voisin tässä kertoa, mutta nyt ei kyllä ajatus kulje. Ehkä ne siellä Otavalla sieppasivat mun aivot ja lukitsivat jonnekin kaappiin odottamaan, jos tarvitsisin niitä vielä joskus.

Addiktion ensimmäisen raakaversion aloituksesta (aloitin kirjoittamisen 2013 keväällä) tähän päivään meni aika tasan 6 vuotta. 
6 vuotta verta, hikeä, kyyneliä, pään seinään hakkaamista, itkupotkuraivareita, innostusta, toivoa, onnenkyyneliä, naurukohtauksia, miljoonia pettymyksiä, koko kirjoittamisesta luopumisen ajatuksia, ajatuksia siitä, ettei minusta ole mihinkään hommaan ylipäätään, eksistentiaalista kriisiä, ajatuksia koko elämän turhuudesta, jos en pääse tavoitteisiin (oi kyllä, olen todellakin kaikki tai ei mitään -ihminen). Ja nyt se päivä koitti.

Addiktiosta tulee kirja. Ihan oikea kirja. 

Ja pidänkin kynsin ja hampain kiinni siitä, että todellakin sekin päivä koittaa, että kirja on olemassa ja varmasti ilmestyy.

Palaillaan, kun ehdin kasvattaa uusia aivosoluja. Ehkä minulle on suotu sellainen taikavoima.

6 kommenttia: